Spuri Hosszútávfutó Kupa: van már okleveled?

A Fuss Velünk! Expón természetesen a BSI standja is jelen lesz, sok más mellett egy nagy nyomtatóval várunk, és neked is kinyomtatjuk a Spuri Hosszútávfutó Kupán elért eredményedről készült okleveled.

2018-ban már több mint 3000 résztvevője volt a kupának. Ha Te is velünk futottál legalább három 10 km-t meghaladó BSI-versenyszámban, akkor a Te neved is szerepel a kupa összesítő eredménylistájában. A Spuri Hosszútávfutó Kupa összesítését használva személyre szabott oklevelet nyomtathatsz magadnak, vagyis Te választhatod ki a rangsorolás szempontjait. Megnézheted hányadik lettél a megyéd vagy a városod indulói között, és tovább szűkítheted a listát nemed és életkori kategória szerint is. Próbáld ki az oklevél alapját nyújtó rangsorkeresőt itt!

Ha még nincs okleveled, most majd lesz! Látogasd meg a BSI standját, kérd az okleveled, és mi kinyomtatjuk neked. Vidd haza, tedd ki a falra, és légy büszke az eredményedre!

A Spuri Hosszútávfutó kupa a BSI hosszútávú futóeseményein részt vevő futóknak kínál egész éves versenyzési lehetőséget. Teljesíts magadnak, de tudd azt is, hogy mit tudsz másokhoz képest. Gyűjtsd a pontokat. A kupa célja egy olyan egész éves versenysorozat létrehozása, amelyben összahsonlíthatók a 10 km és a maratoni táv közötti, aszfaltos BSI-eseményeken részt vevő futók eredményei. A kupában szereplő versenyeken elért eredmények közül a három legjobb teljesítés pontszáma számít bele a kupa összesített eredménylistájába. A pontszámokat egy nemzetközi tapasztalatokon alapuló képlet biztosítja.

A Spuri Hosszútávfutó Kupára nem kell külön nevezni. Ha olyan eseményen futsz, amely része a sorozatnak, automatikusan számoljuk pontjaidat. Amikor megvan a 3 teljesítés, megjelenik a neved az eredménylistában, melyben saját szempontjaid alapján szűrhetsz, kereshetsz.

Megközelítés

KAPCSOLAT

e-mail: bsi@futanet.hu

tel: +36 1 273 0939

BSI 2020 – Minden jog fenntartva!
2020/04/02-04