Hoka One One, GU

A Hoka One One a világ egyik legdinamikusabban fejlődő futócipő márkája, amely aszfaltra és terepre egyaránt kínál futócipőket. A márka számára nagyon fontos, hogy minden körülmények között is élmény maradjon a futás, a cipőket megnövelt csillapítással, kiszélesített sarokrésszel, mégis ultrakönnyű anyagokból készítik. A kezdő futók és a rutinos ultrások is garantáltan megtalálják saját kedvenc Hoka modelljüket, amelyben aztán könnyedén és légiesen futhatnak bármilyen terepen, bármilyen tempóban – mintha repülnének.

A GU termékei az állóképességi sportolók legújabb kedvencei, amelyek képesek biztosítani mindazt az energiát és kulcsfontosságú tápanyagokat, amelyektől a sportolók erősnek és energikusnak érezhetik magukat, és hosszabban képesek jobban teljesíteni az edzéseik és versenyeik során. A GU által tervezett termékek, energiazselék, energia-italporok, gumicukrok, regeneráló italporok, wafferek új élményt visznek a frissítésbe, finomak, gyomorkímélőek, nagy részük vegán és gluténmentes.

A Fuss Velünk! Expon Hoka One One futócipő vásárlási lehetőséggel várjuk az érdeklődőket, a legújabb és a kifutó Hoka modellek is megtalálhatók lesznek a standon. Minden megvásárolt cipő mellé exkluzív Hoka One One ajándék jár!
Emellett a GU termékek megvásárlására is lesz lehetőség.

A HOKA story

Ez egy nagy cipő kis története. Ismerkedjetek meg a Hoka két szülőatyjával Nicoval és Jean-Luckal és a francia Alpokkal, ahol minden elkezdődött.

Közzétette: Hoka Runners Hungary – 2018. április 23., hétfő


Megközelítés

KAPCSOLAT

e-mail: bsi@futanet.hu

tel: +36 1 273 0939

BSI 2020 – Minden jog fenntartva!
2020/04/02-04