Enduraid frissítéstervező mobil applikáció

Az Enduraid egy mobil applikáció, amely összeállítja számodra az egyéni szükségleteidnek megfelelő legoptimálisabb sportfrissítési tervet.  Az alkalmazás a tervezés során figyelembe veszi az egyéni adottságaidat, célkitűzéseidet, a klimatikus körülményeket és – ami a legfontosabb – a frissítéshez, energia-bevitelhez kapcsolódó élettani törvényszerűségeket.

​Ha szeretnéd magad mögött hagyni a frissítési problémákat, mint hőguta, gyomorprobléma, émelygés, görcsök stb. és inkább a hatékony edzéseket és a mosolygós célba érkezést  választod, akkor próbáld ki az Enduraid alkalmazást!

 Miben segít az Enduraid?

A félmaraton vagy annál hosszabb távú sporteseményeken elengedhetetlen számodra a frissítés  és energia-bevitel tudatos kialakítása, mivel a szervezeted elérhető energiaraktárai nem fedezik teljes mértékben a szükséges erőforrásokat.

​Tekintve, hogy a frissítés megtervezése rengeteg külső és belső tényezőtől függ, nem várható el, hogy minden sportoló ismerje azokat.

​Az Enduraid megmondja, hogy pontosan mit és mikor egyél, illetve igyál a verseny és/vagy az edzés során, ezáltal nemcsak a sikeres célba érkezés biztosított, hanem a maximális teljesítmény, és a siker is.

A Fuss Velünk! Expon bemutatjuk az Enduraid frissítéstervező mobil applikációt, amelyet az érdeklődők azonnal letölthetnek mobil áruházukból, a 30 napos, ingyenes próbaidőszak segítségével megismerhetik a szolgáltatást.
Továbbá a frissítéshez kötődő termékeinket, az i:am mineral tabs-t (sótabletta) és i:am mineral+energy drink-et is megismertetjük a közönséggel, ezekből kóstolót, termékmintát is kínálunk.

 

weboldal: https://www.enduraid.hu/
facebook oldal:


Megközelítés

KAPCSOLAT

e-mail: bsi@futanet.hu

tel: +36 1 273 0939

BSI 2020 – Minden jog fenntartva!
Left Menu Icon
2020/04/02-04